Δεν είναι όλοι ίδιοι – Η ευθύνη τώρα ανήκει στους ψηφοφόρους

Άλλη μία πρωτοποριακή ενέργεια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, που τον έφερε μπροστά από τις εξελίξεις, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Από την ιστορική αίθουσα του συλλόγου, πέρασαν σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Α΄ Αθηνών, όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία αφενός να ακούσουν τα προβλήματα και τις δράσεις που απαιτεί ο επιχειρηματικός κόσμος από αυτούς, αφετέρου να εκθέσουν τις απόψεις τους ώστε να ακούσουμε και να καταλάβουμε τις ιδέες και τις σκέψεις τους. 

Η ευθύνη τώρα ανήκει στους ψηφοφόρους. Η πρωτοβουλία αυτή, είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες πολίτες και να καταδείξει πόσο σημαντικό είναι την ημέρα των εκλογών όλοι να επιλέξουμε τους καλύτερους, γιατί όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές δεν είναι ίδιοι.  Τελικά είναι δική μας ευθύνη να επιλέξουμε εκείνους που θα εκπροσωπήσουν αποτελεσματικά τον επιχειρηματικό κόσμο στο επόμενο κοινοβούλιο, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, ώστε η Ελλάδα και τα παιδιά μας να έχουν το μέλλον που τους αξίζει.

Δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α κ.Σταύρος Καφούνης και αφορούν το κλείσιμο της πρωτοβουλίας “Για να επιλέξουμε τους καλύτερους!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.