Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Αντιπρόεδρος. Ε.Β.Ε.Α.

Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ

Η KIDSCOM S.A. δραστηριοποιείται στον κλάδο των παιδικών είδων, μεσω δίκτυου χονδρικης με πάνω 200 καταστημάτων σε όλη την χώρα, ενώ διαθέτει και 5 μοναδικά, σύγχρονα και μοντέρνα καταστήματα σε Ελλαδα και Κυπρο. Η εταιρεία παράλληλα διαθέτει τα προϊόντα της σε όλες τις βαλκανικές χώρες.

Η COOL CLUB  αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο λιανικής παιδικής ένδυσης, υποδημάτων και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Η εταιρεία σε λιγότερο από 12 μήνες λειτουργίας διαθέτει ήδη ένα δίκτυο από 10 καταστήματα και υλοποιεί το δυναμικό πλάνο ανάπτυξής με στόχο την παρουσία της σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Η AUTOMOTIVE SOLUTIONS ΕΠΕ εξειδικεύεται στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικής ηλεκτροκίνησης, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα. Τα προϊόντα της ξεκινούν από μικρά ηλεκτρικά οχήματα και φτάνουν έως ηλεκτροκίνητα λεωφορεία και μηχανήματα βαριάς χρήσης ενώ αποτελεί αδιαμφησβήτητα την ηγετική εταιρεία στον εφοδιασμό του ξενοδοχειακού κλάδου.

Η DALOUSA RIVIERA αναπτύσσει μια ξεχωριστή τουριστική επένδυση στην περιοχή της Πελοποννήσου. Ένα complex με τέσσερεις μοναδικές βίλες με εκπληκτική θέα ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ σύντομα στο Πόρτο ΧΕΛΙ ενώ αντίστοιχες νέες μονάδες σχεδιάζεται να δημιουργηθούν σύντομα