Η αγορά χρειάζεται σύγχρονες μεθόδους, που αίρουν γραφειοκρατικά και κοστοβόρα εμπόδια

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα  Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Πάνου Σταμπουλίδη, στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για συνάντηση, με θέμα τη λειτουργία της Αγοράς.

 
Κατά τη συνάντηση, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν εκτενέστατα όλα τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τα τελευταία χρόνια τη λειτουργία των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.


Ο Γενικός Γραμματέας έδειξε ιδιαίτερη κατανόηση στις σύγχρονες θέσεις  που κατέθεσε ο Ε.Σ.Α και εξέφρασε τη βούληση του να δοθούν οι βέλτιστες λύσεις.

Συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει συνεχής επαφή, ώστε τα θέματα που τέθηκαν να  συζητηθούν  λεπτομερώς, με σκοπό να ενταχθούν  στο επόμενο νομοσχέδιο που θα καταθέσει προς ψήφιση το Υπουργείο.

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης, αφού τόνισε την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται η επιχειρηματικότητα σήμερα, σημείωσε ότι εφόσον εφαρμοστούν  σύγχρονες μέθοδοι που αίρουν γραφειοκρατικά και κοστοβόρα εμπόδια, η αγορά θα καταφέρει να ανακάμψει  προσελκύοντας μεγάλες και σοβαρές επενδύσεις που θα εξασφαλίσουν συνεχόμενους αναπτυξιακούς ρυθμούς στην οικονομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.