Η διάρκεια των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ, αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα για την αποκατάσταση της ασφάλειας

Έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την αποκατάσταση της ασφάλειας στην Αθήνα, το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και ο πρόεδρος κ. Σταύρος Καφούνης, επέλεξαν να  ξεκινήσουν τις συναντήσεις με τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιώντας σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοΐδη και το επιτελείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα ασφαλείας και αστυνόμευσης της Αθήνας καθώς και ειδικότερα θέματα αντιμετώπισης του παρεμπορίου.
Αποφασίσθηκαν, η συνέχιση και η ενίσχυση των δράσεων αστυνόμευσης, η σταδιακή πύκνωση περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ και τονίσθηκε ότι οι δράσεις αυτές  θα συνεχίζονται αδιάλειπτα. 
Από την πλευρά του Υπουργείου προτάθηκε και έγινε αποδεκτή, η δημιουργία γραμμής καθημερινής   επικοινωνίας  μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ε.Σ.Α.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α Σταύρος Καφούνης, μετέφερε στον Υπουργό την θετική αντίδραση της αγοράς στα πρώτα εμφανή μέτρα που αφορούν την ενίσχυση της Αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας και τόνισε στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ ότι ο επιχειρηματικός κόσμος είναι δίπλα τους και πιστεύει πως η Αστυνομία και ξέρει και μπορεί να ανταποκριθεί στο έργο της.
Στο τέλος Οκτωβρίου, τα μέτρα και η πορεία της συνεργασίας θα αξιολογηθούν, σε νέα συνάντηση του Υπουργείου με τον Ε.Σ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.