Ο «Μεγάλος Περίπατος» θα αποτύχει, αν δεν εισακουστούν οι προτάσεις των εμπόρων

Ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης παρέστη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών για την παρουσίαση του «Athens is Back».

Με την ευκαιρία αυτή, έγινε εκτενής συζήτηση και για τον «Μεγάλο περίπατο της Αθήνας».

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α επεσήμαναν ότι για να είναι βιώσιμο και λειτουργικό αυτό το έργο, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι ο χρόνος επιλογής εκκίνησης του δεν είναι ο κατάλληλος, ότι πρέπει οπωσδήποτε να διασφαλιστεί η εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Επιπροσθέτως,  «Ο Μεγάλος Περίπατος» από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, οφείλει να στηρίζει όλες τις μορφές επιχειρηματικότητας που αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή εφαρμογής του, με ισόρροπη ανάπτυξη εμπορικών επιχειρήσεων και καταστημάτων εστίασης.

Ο Δήμος Αθηναίων χρειάζεται να υιοθετήσει τις προαναφερόμενες θέσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, να προβεί σε αποτελεσματικές διορθωτικές κινήσεις και να λάβει σοβαρά υπόψη και τις επιμέρους προτάσεις που έχουμε καταθέσει στο Δήμαρχο. Οι προτάσεις αυτές αναφέρονται σε ενέργειες α) άμεσης εφαρμογής στην περιοχή, β) στην εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και ανάπτυξης της αγοράς και γ) στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της πόλης.

Ομόφωνα το Δ.Σ του Ε.Σ.Α, ενημέρωσε τον  Δήμαρχο Κ. Μπακογιάννη, ότι σε κάθε άλλη περίπτωση το έργο θα αποτύχει.

Κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά τις θέσεις του Ε.Σ.Α για τον «Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας»ΑρχείαΘέσεις Ε.Σ.Α για τον Μεγάλο Περίπατο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.