Πρωτοβουλία του Ε.Σ.Α για «να γίνει η Ομόνοια όπως παλιά»

Στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Ομονοίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, αφενός να δημιουργηθούν δεσμοί συνεργασίας μεταξύ  των παλαιών  παραδοσιακών επιχειρήσεων και των νεοεισερχόμενων επιχειρηματικών σχημάτων που επένδυσαν πρόσφατα στην περιοχή και αφετέρου να εκκινήσει μία πορεία αναγέννησης της Ομόνοιας με αφορμή την ανάπλαση της πλατείας από το Δ. Αθηναίων.

«Ομόνοια όπως παλιά», είναι ο στόχος της δημιουργικής αυτής ομάδας που με τη συμπαράσταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση και όλους τους φορείς της πόλης,  θέτει εξαρχής ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων της ασφάλειας και της καθαριότητας, πριν από την ολοκληρωμένη επαναλειτουργία της ανανεωμένης πλατείας Ομονοίας.  Υπό αυτές τις προϋποθέσεις είναι εφικτό οι επιχειρηματίες να αναλάβουν με δικά τους μέσα, τη συνολική προβολή του ιστορικού αυτού  εμπορικού σημείου της Αθήνας, μετατρέποντας το σε πραγματικό πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.


Ο Ε.Σ.Α θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτό το εγχείρημα, θα πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις για το βέλτιστο αποτέλεσμα και έχοντας ήδη δημιουργήσει  μόνιμο  δίαυλο επικοινωνίας με τον Δ. Αθηναίων και το Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα προσπαθήσει μετά από συντονισμένες ενέργειες και δράσεις, το 2020 να αποτελέσει το έτος της εμπορικής ανάκαμψης της πλατείας Ομόνοιας. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.