Συμβάλλετε και εσείς στο κοινωνικό έργο του Ε.Σ.Α και της ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, αποφάσισε να συμβάλλει στο κοινωνικό έργο που προσφέρει η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση (ΕΛ.ΕΘ.ΣΥ.) η οποία λειτουργεί με την αρωγή του Hellenic Relief Foundation (HRF) με έδρα τη Νέα Υόρκη, www.hellenicrelief.org

Η Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση από το 2012 φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες συνανθρώπων που ζουν στα όρια της φτώχειας ή και κάτω από αυτά. Για το σκοπό αυτό η Ελληνική ομογένεια φροντίζει να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που διανέμονται δωρεάν σε οικογένειες,  μοναχικά άτομα, απόρους και ηλικιωμένους που αδυνατούν να προμηθευτούν ακόμη και τα φάρμακά τους κάθε μήνα.

Ο Ε.Σ.Α, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, θα υποστηρίξει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης, που θα πραγματοποιηθεί από 1-8 Δεκεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Μερόπειου Ιδρύματος (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45 – απέναντι από το Ηρώδειο).  

Για το σκοπό αυτό, προτείνουμε στους συναδέλφους  να προσφέρουν προϊόντα, η πώληση των οποίων θα ενισχύσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τα απαραίτητα του τραπεζιού των εορτών για περίπου 650 οικογένειες και μοναχικά ή ανήμπορα άτομα.

Επικοινωνία

ΕΛ.ΘΕ.ΣΥ:  κα Μαρία Σιούρδη 2130432381, Νηλέως 50 – Πετράλωνα, e-mail: elethsy@gmail.com

Ε.Σ.Α:  2103221805, e-mail:  info@esathena.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.