Το εμπόριο απέναντι στο παραεμπόριο Νο.2

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, έχοντας θέσει με συνέπεια ως προτεραιότητα το θέμα της ασφάλειας και της καταπολέμησης του παράνομου εμπορίου στην Αθήνα, προσκάλεσε στα γραφεία του Ε.Σ.Α, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, τον εκτελεστικό υπεύθυνο του Συντονιστικού Κέντρου Εποπτείας Αγοράς και Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ), Βασίλη Μαστρογιάννη και τον Αστυνομικό Δ/ντή, Ιωάννη Σκούρα.

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Α, Σταύρος Καφούνης αναφέρθηκε στην ανάγκη ευρύτερης συνεργασίας του Συλλόγου με το ΣΥΚΕΑΑΠ, το ΣΔΟΕ και την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο των φορέων αντιμετώπισης του παράνομου εμπορίου και λαθρεμπορίου.

Συμφωνήθηκε ότι μόνο με συνένωση δυνάμεων μπορεί να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του ελεγκτικού μηχανισμού και ότι παράλληλα χρειάζεται ενημέρωση του κοινού για τις αρνητικές επιπτώσεις του παράνομου εμπορίου και λαθρεμπορίου.

Ο Σταύρος Καφούνης πρότεινε να αναλάβει ο Ε.Σ.Α να σχεδιάσει ένα κοινωνικό μήνυμα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και τέλος, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα διευρυμένη σύσκεψη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, για τον περαιτέρω σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών.   

https://www.esathena.gr/index.php/el/emporio-apenanti-sto-paraemporio-no2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.