Το εμπόριο ψηλά

  Στο συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά», με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη, εντάσσεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σε συνεδρίασή του, εξέφρασε ομόφωνα την υποστήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Καφούνη.

  Ο ίδιος με τη σειρά του ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την αμέριστη υποστήριξή του και κάλεσε τον εμπορικό κόσμο σε συστράτευση, ώστε η επόμενη μέρα στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, όπως είπε, να βρει τον επιχειρηματικό κόσμο και τις υγιείς δυνάμεις της πόλης με ισχυρή φωνή, προκειμένου να δημιουργηθούν επιτέλους οι συνθήκες που θα επιτρέψουν στην πόλη να αποκτήσει τη λάμψη που της αξίζει. Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α. έχει θέσει, μεταξύ άλλων, ψηλά στην ατζέντα των ζητημάτων που προωθεί, την αντιμετώπιση όλων των μορφών παραβατικότητας, τονίζοντας με κάθε ευκαιρία την τεράστια σημασία που έχει για τις επιχειρήσεις η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας τόσο στο κέντρο όσο και στις περιφερειακές αγορές της Αθήνας.

Πηγή: Ναυτεμπορική 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.